miércoles, 4 de junio de 2008

CAMPIONATO DE TAEKWONDO NA ESTRADA

Jonathan Pombo mellor competidor masculino 1º Campionato de Taekwono da Estrada e 3º posto para o Equipo Cadete Femenino do Clube Maniotas.Este sábado 31 de Maio celebrouse na Estada o 1º Campionato de Taekwondo na categoria cadete.Ata alí desprazaronse os equipos masculio e femenino do CLUB ESCOLA MANIOTAS DE NOIA . Un total de 15 deportistas apasionados totalmente por ese deporte, 8 rapaces e 7 rapazas, os que conseguiron un total de 10 medallas (2 ouros, 3 pratas e 5 bronces).@S Taekondistas do Maniotas voltaron a estar no podio na clasificacion por equipos, ainda que desta volta foi o equipo feminino o que acadou a 3ª posición.Outro bo resultado foi a eleccion de Jonathan Pombo como mellor competidor do campionato, ó ter que superar 4 combates para logralo o ouro final. FELICIDADES.!!!Os medallistas, sin olvidar a participacion de todos os que neste Campionato se esforzaron ó máximo, foron:Jonathan Pombo: Ouro Tania Gorgal: Ouro Yago Formoso: Prata Adrián Sanchez: Prata Silvia Pardal: Prata Daniele Sendón: Bronce Iván Sanchez: Bronce Alicia Lojo: Bronce Ainara Louro: Bronce Monica Pardal: Bronce